Wednesday, March 30, 2011

Kevätrieha sunnuntaina 3.4 / Vårjippo söndagen den 3.4

Tulevana sunnuntaina Lappvik Hem och Skola yhdistys järjestää kevätriehan Lappohjan koululla klo 13-16. Luvassa on arvontaa, kahvilaa, lapsille seikkailurataa, kirpparia ja minä olen myös paikalla myymässä Retrokas tuotteita, tervetuloa! =)

Jonkun verran on tullut ommeltu pipoja, huiveja, tumppuja, tossuja, lapasia ja tuttinauhoja, ja ehtiihän tässä vielä ommella. =) Alla poimintoja joistakin valmiista tuotteesta.

*******

Inkommande söndag ordnas ett Vårjippo i Lappvik skola kl 13-16, arrangör: Lappvik Hem och Skola. Där kommer vi att ha lotteri, café, äventyrsbana för barnen, loppis och jag kommer också att vara på plats och sälja Retrokas produkter, välkomna! =)

En del har jag redan sytt upp, mössor, scarfar, babyvantar, tossor, tumvantar och napphållaren. Än har jag ju tid att sy mer också. =) Nedan några plock av det som är färdigt.


Tämä pipo taisi olla siskon tytölle vaikka kuva tännekin eksyi. Ihana sydänkangas, niin kuin myös apilakankaat (Liandlo) ovat Hannan Kankaasta.

Den här mössan hörde nog inte hit, den fick min systerdotter. Det härliga tyget med hjärtan, så som även de med klöver (Liandlo), kommer från Hannan Kangas.
Nämä nenäliinakotelot ompelin arvontaan.

Dessa näsduksfodral sydde jag till lotteriet.

4 comments:

 1. Vau miten ahkera olet ollut! Toivottavasti kauppa käy, niin ihania juttuja! Nenäliinakotelot ovat suloiset!

  ReplyDelete
 2. Ihania töitä sinulla täällä blogissasi!

  ReplyDelete
 3. Kivoja juttuja kyllä taiot! Mistä muuten olet löytänyt tuon kettu ja karhu (?) -kankaan? Mie oon aivan pöhkö kettufani ja tuo kangas on aikas söpöä :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos teille!

  Aija: Tuo joustofrotee taisi olla Kestovaippakaupasta mutta siitä on aikaa kun sen ostin ja sitä ei siellä ainakaan tällä hetkellä näkynyt olevan kun käväisin katsomassa. =/

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails