Sunday, May 15, 2011

Punahilkka / Rödluvan

Nyt mullakin on sitä niin ihanaa punahilkka kangasta. Liandlon kangas, tilattu Ikasyr:iltä.
Piti siitä nyt heti ommella muutama pipo ja yhdet tumput tuonne puodin puolelle.

Mitä mieltä te muuten olette, onko kangas liian "tyttömäinen"? Mä voisin kuvitella paidat tästä meidän nuorimmille pojille.

*********

Nu har jag också det så härliga rödluvan tyget. Liandlos tyg, beställt från Ikasyr.
Några mössor och ett par babyvantar sydde jag genast och dessa finns i Retrokas Puoti.


Vad tycker ni förresten, är tyget för "flickigt " ? Jag skulle kunna tänka mig tröjor till våra yngsta grabbar i det här tyget.

7 comments:

 1. Pienelle pojalle voisin käyttää(vauva-taapero), mut en enää esim. pojalleni joka on 4,5v, vaikka ihanaa kangasta onkin.

  ReplyDelete
 2. Minä tykkä valtavasti, pojat eivät suostunut laittaman paitaa Punahilkasta päälle vaikka miten selitin että tuttu satu yms ja laitoin mustat resorit. Mutta tyttö onneksi ei kerro vielä mielipiteitä, hehh. Ompele vain jos pojat suostuu, upea kuosi ja unisex, kohta ne halua vain mustaa;)

  ReplyDelete
 3. Minäkin tuota ihanaa nyt ehdin saamaan, ja pojille juurikin aion tästä ommella. Mielessä on yhdistää tätä mustaan tai jopa punaiseen, en osaa tätä suoraan tyttömäisenä ajatella edes. :) Niiiiiiin ihanaa se on ettei voi väliin jättää!

  ReplyDelete
 4. Ei se mun mielestä oo liian tyttömäinen, on siinä pääväri kuitenki vihreä :) Löysin blogiisi juuri ja kivoja ompeluksia, etenki tykkään tekemiesi huivin mallista :)

  ReplyDelete
 5. Hei! Tiedustelisin koska otat tilauksia taas vastaan? Meille olisi tarvetta nimittäin sellaisille haalariasuille hupulla (overalls?) ja monelle sellaiselle vasta olisikin! =) Tälläisiä kun on niin vaikea löytää yli 68cm pitkille.

  ReplyDelete
 6. Hei! Tiedustelisin koska ottaisit taas tilauksen vastaan? Meidän Oliverilla (80-86cm) olisi tarvetta tälläisille huppariasuille(overalls) aivan tavallisesta college harmaasta, mustasta ja valkoisesta. Olemme metsästäneet tälläisiä kissojen ja koirien kanssa. Valitettavasti nämä olivat ehtineet loppua jo Mini Rodinilta ja popushopista. :< Yhtenäisiä haalariasuja on niin vaikea löytää ei-yöpäidan näköisinä. Tässä vielä linkki havainnoksi. :D http://fi.babyshop.com/onesie-hood-grey/p/40940#filter-2

  ReplyDelete
 7. Ihme juttu, bloggerin sivuilta löytyi liuta kommentteja josta en ole mitään ilmoitusta saanut.

  Janina: Mulla ei valitettavasti ole mitään kaavaa tuollaiseen ja tällä hetkellä aika ja jaksaminen ei oikein riitä niitten piirtämiseen, koeompeluun jne. Hirmu söpö puku tuo on.
  Koska elämä tuntuu koko ajan olevan niin kiireistä niin taitaa tilausompelukset jäädä näihin pienempiin juttuihin, pipoihin, huiveihin jne.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails