Monday, January 23, 2012

Marimekko - Kanteleen kutsu

Syksyllä ompelin vihdoin ja viimein THE laukun itselleni. En ole mikään Marimekon suurin fani mutta kun tämä markiisikangas löytyi Kangashamstereiden kautta niin olin aivan myyty. Kaavat piirsin itse ja jotain pientä menisin kyllä muuttamaan jos toisen vielä joskus ompelisin mutta näin muuten tästä tuli ihan kiva ja on jo kovassa käytössä.
Sisäpuolella on joku paksumpi musta kangas jonka ostin paikallisesta kangaskaupasta. Sisällä myös vetoketjullinen tasku. Punaisen vetoketjun ostin joskus aikoja sitten kirpparilta ja sitä sain lyhentää reippaasti.
Tavallisella ompelulangalla tämän ompelin mutta joku paksumpi lanka olisi näyttänyt paremmalta, no mutta siihen seuraavaan sitten.

***

I höstas sydde jag äntligen den där THE väskan till mig själv. Jag har aldrig varit nå´t större fan av Marimekko men när jag fick tag på det här tyget på Tyghamstrarna så var jag helt såld. Mönstret ritade jag själv och något smått skulle jag nog ändra på till nästan gång men annars är jag riktigt nöjd och väskan är i användning.
Som foder har jag ett tjockare svart tyg som jag köpt från den lokala tygaffären. På insidan sydde jag också en ficka med dragked. Den röda dragkeden har jag köpt för länge sedan på loppis, den fick jag korta av rejält.
Jag sydde väskan med vanlig sytråd men om jag bestämmer mig för att sy en till nå´ngång så då tänker jag använda mig av tjockare sytråd för ett snyggare resultat.
2 comments:

  1. Tosi hieno laukku. Ihan varmasti herättää huomiota, ja siis ihastusta :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails