Thursday, April 4, 2013

Granny Rose

Liandlon isoäidin neliöt ovat muhineet kaapissa jo viime kesästä asti. Onko siitä oikeesti jo niin pitkä aika kun sitä äidin kanssa tilattiin kimpassa Royal-Tuotteesta?? No on siitä aikaa, äiti ompeli oman palansa paidaksi heti ja ehti sitä käyttää jo kesällä. No parempi myöhään kun ei silloinkaan, tässä mun Granny Rose paita. =)
Kaavana siis Rose Top Jenny Hellström Ruaksen kirjasta Sy! Från hood till skjortklänning.
Kanttaukset tein huolittelemattomalla reunalla, idea siihen samasta kirjasta.
Nähtäväksi jää pääseekö paita käyttöön, ei nimittäin ole oikein mun tyyliä, vaikka mulla ei mitään tyyliä olekaan, mutta nuo värit... ;-)


Liandlos mormorsrutor har marinerat sig i tygskåpet sedan förra sommaren. Är det faktiskt så lång tid sen vi tillsammans med mamma beställde tyget från Royal-Tuote?? Ja visst är det, mamma sydde sin tygbit till en tröja på en gång och hann använda sin tröja redan på sommaren. Men bättre sent än aldrig brukar man ju säga, här är min Granny Rose. ;-)
Mönstret är Rose Top från Jenny Hellström Ruas bok Sy! Från hood till skjortklänning.

Jag kantade tröjan med råkant, idén från samma bok.
Nu återstår det att se om tröjan kommer i användning eller inte, den är nämligen inte riktigt min stil, även om jag inte kanske har någon stil, men de där färgerna... ;-)

2 comments:

  1. Minulla odottaa kanssa viime kesältä tätä kangasta kaapissa. Tykkään niin paljon, että ei meinaa raaskia käyttää. T: Irmeli

    ReplyDelete
  2. Ronskisti vaan leikkaat ja ompelet. Enemmän iloa kankaasta on vaatteena kuin jossain kaapin piilossa. =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails