Monday, February 21, 2011

Huiveja ja taas muutama pipo / Scarfar och några mössor igen

Ompelin tilauksesta yhden pipon ja huivin ja samalla tuli tuhottua tilkkukangaskasaa muutaman huivin/kuolalapun verran. Kaikki ylimääräiset huivit (+ vielä kaksi pipoa koossa 50-53 cm) löytyvät huutiksesta. Moni on sellainen että ihan viimeistä kangaspalaa viedään ja samaa kuosia ei enää kaupasta saa.

*******

På beställning sydde jag en mössa och en dregglis/scarf och på samma gång minskade jag lite grann på stuvbitarna och sydde lite till dregglisar. Alla överlopps dregglisar/scarfar (+ ännu två stycken mössor till i storlek 50-53 cm) finns nu på huuto.net. Många av dem är sydda i tyg som absolut varit de sista bitarna och samma mönster finns inte att få tag på i affären mer.

Tilauksesta ommeltu pipo, hieman baggymallinen jossa sisäpuolella musta fleece, koko 46-49 cm.

Den beställda mössan, lite baggy-style med svart fleece på insidan, storlek 46-49 cm.


Ja nämä kaksi pipoa (50-53 cm) löytvät myös huutiksesta. Molemmat kaksinkertaista trikoota.

Och dessa två mössor (50-53 cm) finns också på huuto.net. Båda i dubbel trikå.

4 comments:

 1. Kan bara intyga att Jennys dregglisar är de bästa som finns! Jag har en dotter som är 1 år och 7 månader och som har dregglat konstant sedan hon var 3 månader. Vi har faktiskt provat många olika, men Jennys är så bra när de är ganska stora och med fleece på baksidan, då behöver man inte byta så ofta =). Personalen på dagis tycker också de är toppen!!

  ReplyDelete
 2. Moikka!

  Mikäli sinulta löytyy vielä tuota mustaa kangasta valkoisilla tähdillä niin tilaisin sinulta juurikin tuollaisen baggie-mallisen pipon 7-vuotiaan tytön päähän (eli kokoa 53-54 cm?)?!

  Laitan sinulle vielä vaikka mailiakin :)

  ReplyDelete
 3. hei, onkohan sinulta mahdollista saada tuollaista samantapaista pipoa kirkkaanpunaisena...

  ReplyDelete
 4. Petra: Tack för dina fina ord! Härligt att höra att ni gillar dem! =)

  Marja: Musta-valkoinen tähtikangas on valitettavasti loppu mutta laita postia tulemaan kulinaristi@hotmail.com niin kerron hieman enemmän. ;-) =)

  AnnaRilla: Ilman muuta, laita postia tulemaan tänne: kulinaristi@hotmail.com =)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails