Friday, October 22, 2010

Huppari ja housut / Hoodie och byxor

AlbaBabyn innoittamana piirsin uuden hupparikaavan koossa 86 cm. Housuihin kokeilin ensimmäistä kertaa ommella prässit ja aika hyvin nekin mielestäni onnistuivat. Housukaava on myöskin oma.
Kalanruoto velour on Kangastukusta, musta velouri ja musta jersey hupun sisäpuolella Ikasyr:iltä ja resorit paikallisesta kangaskaupasta.
Tästä tuli kyllä mielestäni oikein kiva setti vaikka kuvat ei sille anna oikeutta! =)


Inspirerad av AlbaBaby ritade jag ett nytt mönster på en hoodie i storlek 86 cm. Provade också för första gången på att sy pressveck i byxorna och ganska bra tyckte jag de blev. Även byxmönstret är mitt eget.
Fiskbens velouren är från Kangastukku, den svarta velouren och den svarta jerseyn i luvan kommer från Ikasyr och muddresåren från den lokala tygaffären.
Jag tycker att setet blev riktigt härligt även om bilderna inte ger det rättvisa! =)4 comments:

 1. Ihana pienen miehen setti. Minäkin olen katsellut tuota kalanruotovelouria monta kertaa, että pitäisikö ostaa vai ei. Hupparissa nuo mustat hihat ja hupun kanttaus tuo mukavasti särmää.

  ReplyDelete
 2. Ihana setti!

  Tuli ihan kielikysymys tässä samalla mieleen, kun silmäilen innokkaana suomenkielisenä tuon ruotsinkielisenkin osuuden. En hoodie = en munktröja? Onko sama vaatekappale? Kumpaa sanaa käytetään/käytät enemmän?

  ReplyDelete
 3. Rva Kepponen: Kiitos! Tuo on ihan kiva kangas mutta olen itsekin miettinyt että mitäs siitä oikeesti kannattaisi tehdä, tähän sopi kuitenkin aika hyvin. Vielä kun ois ollut aikaa perehtyä siihen että miten ois hienosti saanut ommeltu tuollaiset mustat "raidat" tuohon raglansaumaan.

  tiinaf: Kiitos! Kyllä, oikeassa olet, hoodie on oikeasti munktröja. =) Minä en sitä nimeä koskaan käytä, tuntuu jotenkin niin vieraalta... Tosiasia on että meillä täällä ihan eteläisimmässä Suomessa puhutaan kyllä ihan vaan hupparista ruotsinkielessäkin. Väärin se on niin tehdä, pitäisi säilyttää ruotsinkieli sellaisenaan kun se on. Täälläpäin käytetään myös paljon muita suomenkielisiä sanoja sekaisin päivittäin... =O

  ReplyDelete
 4. Underbart set! Gillar verkligen hoodien, dem spetsiga luvan är bara för söt!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails