Thursday, November 12, 2009

Pipoja / Mössor

Kokeilin ommella kaksinkertaiset pipot trikoosta. Raidallinen oli ensimmäinen kokeilu ja siitä tuli niin pieni että se sopii parhaiten 1 ½ vuotiaalle. Sitten suurensin kaavaa reilusti ja ompelin pipon keltaisesta trikoosta (kierrätyskangasta, on ollut minun kesämekkoni) Siihen kokeilin myös ensimmäistä kertaa tehdä aplikoinnin. Aplikointiin olen ihan tyytyväinen ja huomasin muutaman jutun miten pitää tehdä seuraavan kerran. Siili-piposta tui kuitenkin niin iso että se oli reilu minullekin. Nyt myssy on kuitenkin jo pienennetty ja joku pojista saa sen.
Jag provade på att sy trikåmössor i dubbel trikå. Den randiga är den första jag sytt men den blev så liten att den bäst passar på vår 1 ½ årings huvud. Sen förstorade jag mönstret och sydde den i gul trikå (återanvänt tyg, har varit min sommarklänning) På den gula provade jag också för första gången att göra en applikation. Är riktigt nöjd med applikationen och kom på några grejer hur det lönar sig att göra dem nästa gång. Igelkotts-mössan blev ändå alldeles för stor, till och med lite rejäl för mig. Nu är mössan i alla fall redan förminskad och någon av grabbarna får den.

3 comments:

 1. Hei, sinulla on blogissasi esillä kauniita ja taitavasti toteutettuja käsitöitä. Ihailen, kuinka saat noin paljon aikaan :). Saako kysyä, mistä olet hankkinut nuo ihanat esim. lasten pipojen sivusaumoissa olevat merkit?

  ReplyDelete
 2. Hei Lotta!

  Lämmin kiitos kommentistasi. =)

  Merkit ovat koristenauhaa ja olen niitä nauhoja tilannut helposti täältä: http://www.iinu.fi/category/29/nauhat Valikoima vaihtelee mutta aina sieltä löytää kivoja nauhoja. =)

  ReplyDelete
 3. Kiitos linkkivinkistä! Kaikkea muutakin ihanaa tuolta näyttää löytyvän :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails