Saturday, August 28, 2010

Ihanat maisemat / Härliga landskapJonkin aikaa sitten tein kangasvaihdon Yrväder:in kanssa ja bonuksena vaihdossa sain palasen sitä ihanaa maisemakangasta, vahattua puuvillaa. Kiitos, kiitos, kiitos vielä kerran! =)

Kangas on niin ihanaa joten säästeliäästi sitä pitää käyttää mutta olen minä nyt kuitenkin jotain raaskinut siitä ommella.

Eli ruokalappu omalla kaavalla. Kanttaukset punaisella vinonauhalla jossa pieniä valkoisia sydämiä, kiinnitys KAM-neppareilla.
Sitten piti taas kokeilla tuota meikkipussin ompelua. Sisäpuolella luonnonvalkoinen vuori, omat kaavat.
Ja vielä muutama tuttinauha. Yksi niistä jäi meille käyttöön mutta ykkönen ja kakkonen (niissä on eri leveydet) löytyvät Huuto.netistä (klik) jos jollain on tarvetta sellaiselle.

För ett tag sedan gjorde jag ett tygbyte med Yrväder och som bonus fick jag en bit vaxat bomullstyg, det härliga landskapstyget. Tack, tack, tack ännu en gång! =)

Tyget är så härligt så jag känner mig tvungen att använda det sparsamt men lite har jag vågat klippa i det.

En haklapp med eget mönster. Kantad med röd snedslå med små vita hjärtan, fastsättning med KAM-knäppen.
Sen tyckte jag att jag skulle prova på att sy en necessär. Insidan sydde jag i ett offwhite bomullstyg, eget mönster.

Och till sist några napphållare. En blev i användning hos oss men ettan och tvåan (i olika bredd) hittas på Huuto.net (klick) ifall nå´n behöver.


5 comments:

 1. Voi että, täällähän on vaikka mitä hienoja ompeluja!! Tuo kangas on kyllä ihan älyttömän hienoa ja punainen vinonauha tuo pirteyttä ruokalappuun!

  ReplyDelete
 2. Kivan pirteä tuo maisemakangas! Ruokakin maistuu varmasti paremmalta näin ihanalla ruokalapulla. :)

  ReplyDelete
 3. Heippa, tosi mielelläni selailin kauan blogiasi. Ompeluksissa on ihanaa omaleimaisuutta kierrätyskankaiden vuoksi. Muistipeli pilteistä oli loistoidea! Alan lukea tätä!

  ReplyDelete
 4. Ja sitten vielä: mistä tuo ihana sydän-nauha on?

  ReplyDelete
 5. Carula Q: Jos oikein muistan niin se on kotoisin Iinulta. =)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails